top of page

Werkwijze

Ik werk op verschillende manieren, afgestemd op jou en op de kwestie(s) die je naar voren brengt. Werkelijk open en aandachtig aanwezig zijn in het moment is de basis van mijn werk. Door jarenlange training in helder en ontvankelijk waarnemen en in coaching, kan ik doordringen tot de kern van de kwesties en kan ik je ondersteunen op verschillende lagen van bewustzijn. 

 

De methoden die ik gebruik stimuleren te voelen wat er gaande is in je lijf, het opkomen van beelden en het contact met je intuïtie. Beelden, gevoelens en een intuïtief weten leiden tot dieper inzicht en diepe transformatie. De cognitie en ons analytisch vermogen helpen om datgene wat gezien is te plaatsen, te communiceren en te integreren in het dagelijks leven. 

Verschillende methodes


Gesprek met de juiste verhelderende vragen. 
Het verhelderen en afbakenen van je vraag zorgt ervoor dat we gericht op onderzoek uit kunnen gaan naar wat er speelt en wat jou kan helpen. Door vragen te stellen, samen te vatten en te reflecteren wordt het vaak al duidelijk wat niet-helpende overtuigingen en gedragspatronen zijn. 

 

Meditatie

Meditatie helpt om stil te worden en werkelijk aanwezig te zijn. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt voelen wat er speelt en wat er belangrijk voor je is. Meditatie geeft rust en ontspanning en is een enorm goede manier om om te gaan met alle bewegingen van het leven. 

Sjamanistische reis 
Een sjamanistische reis vindt plaats op een andere bewustzijnslaag. In de reis zijn er beelden, gevoelens en een 'weten' die informatie geven over jouw kwestie. Door het vertellen van deze informatie vergroot jouw bewustzijn. Daarnaast werkt een reis helend en verandert er energetisch wat, waardoor de kwestie waarvoor je staat lichter wordt. Door het werken op andere bewustzijnslagen kan er verrassend snel inzicht en verandering optreden. 

Natuurcoaching / wandelcoaching
Door buiten in een natuurlijke omgeving te zijn ervaar je al snel meer rust en inspiratie. Een bewuste en begeleide wandeling in de natuur werkt zeer krachtig als spiegel en richtinggever. De herinneringen en de beelden uit de wandeling in de natuur worden reminders waardoor je je inzichten werkelijk meeneemt in je dagelijks leven.  

Systemische opstellingen
Bij systemische opstellingen onderzoeken we hoe jij ten opzichte van verschillende mensen en/of thema's staat en hoe die thema's en mensen zich ten opzichte van elkaar verhouden. Het doen van een systemische opstelling zorgt voor inzicht en voor een energetische verandering waardoor er beweging komt in de kwestie waarvoor je bent gekomen. 

Cranio Sacraal therapie

Bij cranio sacraal therapie werken we met een zachte manier van aanraken om je lichaam uit te nodigen en meer te ontspannen. Op die manier merk je makkelijker wat er in je leeft en wat je nodig hebt. De basis van deze vorm van therapie heb ik in mijn handen, maar ik ben nog in opleiding en dus in ontwikkeling.

Creatief werk

Vaak zijn woorden niet voldoende om iets uit te drukken. Tekenen of op een andere manier (uit)beeldend werken helpen om je uit te drukken. Hierdoor kun je mij als coach dingen duidelijk maken, maar krijg je zelf ook op een andere manier inzicht. Daarnaast brengt iets creeren bij bijna alle mensen een gevoel van vreugde en verlichting. 

 

Bee on Flower
bottom of page