top of page

Coachingstraject

Heb je het gevoel dat het al langere tijd niet echt lekker loopt in je leven. Voel je je al te lange tijd moe of somber of bozig. Zijn er grote veranderingen geweest of gaande? Of verlang je ergens naar verandering, maar weet je niet goed wat of hoe? Zou je het fijn vinden dat er iemand een tijdje met je oploopt?

Dan kan een langer of korter coachingstraject wat voor je zijn. 

Samen onderzoeken we wat je verlangens en behoeften zijn. We bekijken wat je belemmert. Je krijgt praktische handreikingen om in je dagelijks leven vorm te geven aan het voelen en vervullen van je behoeften en verlangens. Ik fungeer voor jou als klankbord en spiegel en moedig je aan en ondersteun je in de stappen die je zet. En een stap kan ook niet(s) doen zijn ;-). 

Ik heb verschillende methoden waarmee je helderheid kunt krijgen en in beweging komt. Lees hierover meer bij werkwijze

Meditatie/ mindfulness is belangrijk in mijn werk, evenals het horen van de innerlijke stem. Ik help je en stimuleer je om (nog meer) te gaan luisteren naar je intuïtie.  

Bij de eerste afspraak inventariseren we wat er speelt in je leven en waar je in begeleid zou willen worden. Aan de hand daarvan vervolgen we het traject. Steeds stemmen we af wat er op het moment nodig is en belangrijk is. Langzaam ontvouwt zich een grotere ontspanning, een dieper weten, meer durf en meer levendigheid in je. 

We spreken van tevoren het aantal sessies af. We beginnen met minimaal 3 sessies en maximaal 7. De kosten zijn 95 euro per sessie. De coachingssessies duren ongeveer anderhalf uur. 

rode vliegende vogels.jpg
bottom of page